Maak een afspraak

Uw naam
Uw e-mailadres
Uw telefoonnummer
Voorkeursdatum
Eventuele vraag of opmerking
[recaptcha size:compact]

Online Mobiel en Offline Mobiel #tourdentrepeneurs

Als je alleen Online aanwezig bent is dat niet voldoende, maar als je alleen Offline aanwezig bent doe je al helemaal niet meer mee in de dag van vandaag!

Is het mogelijk om altijd zowel Online als Offline mobiel te zijn met je bedrijf tegenwoordig? En Hoe? Is het een raadsel?

  1. Het is een enorm onderscheidend vermogen als je dit kunt zijn!
  2. Je hoeft er geen superman of superwoman voor te zijn?
  3. Maar HOE dan?

Je onderneming op wielen starten zodat je offline 24/7 mobiel bent en daarnaast je online marketing starten zodat je online ook 24/7 mobiel bent, altijd 100% mobiel dus! Ohja en ook je telefoonlijn is mobiel, flexibel en nooit plaatsgebonden!  Kortom eigenlijk 200% mobiel, mobieler dan dit kan eigenlijk niet!

Online mobiel met je onderneming op wielen, maar tegelijkertijd ook je mobiele offline marketingkanaal. Overal waar je rijdt/staat is jouw bedrijf een eyecatcher! Met een mooi opvallende kleur, logo en compleet ingerichte trailer kun je goed voorbereid de weg op! Tal van mogelijkheden en extra’s om online en offline mobiel te zijn! De mobiele formule!

Denk online aan alle social media kanalen die je on point wilt hebben; Je Facebook, Instagram, Linkedin en Youtube. Maar ook je whatsappservice of website moet he-le-maal top zijn! Als mensen je in real life tegen komen hebben ze je van te voren al online gevonden of checken ze je na de eerste ontmoeting. Ook kun je live gaan op locatie en hiermee inspireren en triggeren. Het is hetzelfde als een relatie opbouwen. Altijd betrouwbaar, herkenbaar en beschikbaar zijn voor je (potentiele) klanten/gasten/patiënten of cliënten.

Het thema ‘on demand’ is hot en happening these days. Denk Netflix en Spotify, overal waar jij wilt en wanneer jij wilt kun je jouw favoriete films en series checken of muziek luisteren en deze heb je met een betaalbaar abonnement altijd tot jouw beschikking. Dit is een enorme waarde voor je cliënteel.

Maar ook biedt je een enorme flexibiliteit aan mogelijkheden door overal beschikbaar te zijn. Is deze week de straat afgesloten in Rotterdam waar je normaal altijd staat met je Barbershop dus besluit je dit weekend ergens in de Ardennen te gaan knippen? Met een business op wielen ligt dit allemaal binnen handbereik. Dit zijn geen ongrijpbare dromen meer maar haalbare doelen geworden. De mogelijkheden zijn eindeloos en de prijzen acceptabel. Je hoeft geen hypotheek af te sluiten of een heftig koop- of huurcontract maar kunt vanaf een relatief laag bedrag beginnen met je business om te ‘testen’ of dit wat voor jou is en loopt, ook kun je deze weer makkelijk verkopen en zo verlaag je dus je risico’s en verhoog je de kans om dit te laten slagen.

Je kunt de business starten die je wilt en gaan en staan waar je wilt!

Je kunt online verkopen via je webshop en dit aan te kondigen en te promoten door een krachtig social media kanaal en klantenservice te bieden via whatsapp op je smartphone. Vervolgens kun je dit offline versterken door de producten fysiek te laten testen of proeven vanuit je mobiele business op wielen. Een win-winsituatie creëren met als uitgangspunt een maximaal succes en bereik. Je bouwt je merk op en we hebben alle tools voor handen, waar wacht je nog op?