Het Aanschaffen van een Foodtrailer of Foodtruck

Soms kan het zijn dat je beter het geld kunt gebruiken voor je producten, en andere aspecten van je onderneming,
zodat je een financiële buffer hebt, in plaats van dit bedrag uit eigen middelen te betalen voor de aanschaf van een foodtrailer of foodtruck.

 

Onze Samenwerking met LEASOFFERTE.com

Wij hebben een samenwerking met LEASEOFFERTE.com waardoor je de mogelijkheid hebt om je foodtrailer of foodtruck tegen gunstige tarieven te leasen. Dit stelt je in staat om de kosten te spreiden en flexibel te blijven, terwijl je jouw onderneming verder uitbouwt.


Bereken hier je leasebedrag met de lease calculator

stap voor stap aan de slag met je businessplan

Ondernemen op wielen bestaat uit training, fine-tuning, skills, inzicht, vallen en opstaan, teamwork en uithoudingsvermogen! Je hebt daarnaast natuurlijk ook het juiste vervoersmiddel nodig en de juiste materialen van goede kwaliteit! Een juiste voorbereiding is bij elke tour essentieel! Je verzamelt de juiste kennis en bouwt een sterke ploeg om je heen!

Eerst ga je bedenken waarom je zo graag wilt gaan ondernemen op wielen? Wij hebben je al een aantal voorzetten gegeven, maar ook voor jezelf is het belangrijk te bepalen wat je wilt gaan verkopen en voor wie? Welke waarde ga jij leveren? Wat is jouw onderscheidend vermogen in de markt? Je schrijf je ideeën op, deelt ze met anderen, ontvangt en verwerkt de feedback, schaaft je ideeën bij en werkt ze verder uit. Wat is het doel wat je wilt behalen? En wanneer wil je het doel bereiken? Wat heb je daarbij allemaal nodig? Wat is mijn begrote budget?


Je gaat beginnen met dagelijks je business skills te trainen en je checklist af te vinken! Je plant bij ons een oriënterend gesprek waar wij je advies kunnen geven over het type trailer en welke apparatuur het beste bij je business idee past. Vervolgens geven we je een op maat gemaakte offerte en een lijst met tips mee waar je mee aan de slag kunt. Zo kun je gaan nadenken over de kleur die je wilt (250RAL kleuren beschikbaar) en de inrichting, de bestickering en de extra opties; zoals een luifel aan de zijkant bijvoorbeeld. Zo begint je Onderneming op Wielen steeds meer vorm te krijgen. Wij kunnen je in contact brengen met kredietverstrekkers om je plan te financieren of verzekeraars om je bedrijf te verzekeren. Ook een marketing team om je gehele branding van top tot teen uit te werken en je onderneming op wielen vanaf het begin goed in de markt te zetten zodat je nog heel wat succesvolle kilometers kunt maken!


 


Kortom wij zijn de one-stop-shop voor je onderneming op wielen, jouw coach en laten je niet onvoorbereid de weg op gaan ?

Onze foodtrailers bekijken?

Wil jij onze foodtrailers in het echt komen bekijken? Dat kan! Kom dan langs onze showroom.

 

Neem voordat je langs komt even een kijkje op onze contactpagina voor de openingstijden. Zo weet je zeker dat je niet voor een dichte deur komt te staan!