Nice to meet

Contact

Wij zijn Foodtrailers.eu

Wij zijn CBG-Foodtrailers.eu, nice to meet you!

Ons bedrijf zijn wij gestart in het jaar 2000, vanaf 2013 hebben wij onze kennis ingezet voor het vervaardigen, aanpassen en inrichten van foodtrucks en trailers. We hebben sindsdien vele klanten gelukkig mogen maken met een volledige customized Foodtrailer en/of Foodtruck.

 

Wij helpen u graag bij het realiseren van uw droom op wielen! Ons Team staat u graag ter zijde!

 

Voor iedere klant een volledig gepersonaliseerd plan.

 

Wij zijn de enigste leverancier die in eigen beheer het chassis voor de trailer maken, geheel gelast, uitgebalanceerd, sterk en degelijk.

Tevens voldoen onze chassis aan de Europese Normeringen, waardoor we een Europees CVO meeleveren voor zeer eenvoudige invoer in alle Europese landen.


Producten
Wij

personaliseren


Wij zijn namelijk gespecialiseerd in de Foodtrailer business en produceren Foodtrailers in meer dan 250 RAL kleuren rechtstreeks uit de fabriek! U kunt bij ons uw foodtrailer geheel op maat laten maken naar uw eigen wensen! Van kleur tot apparatuur en van bestickering tot interieur, helemaal zoals u het zelf wilt!

 

Een foodtrailer afgestemd op uw wensen

Wij helpen u graag!

Ingericht naar uw smaak

Geen idee is te gek

Altijd met hoog afwerkingsniveau

Wij

creëren


Wij creëren voor u de perfecte foodtrailer en denken graag met u mee hoe u het maximale uit uw business kunt halen! We creëren samen met u een totaalconcept! Heeft u nog accessoires nodig zoals bijvoorbeeld een leuke bijzettafel of wilt u business uitbreiden met een Kamado BBQ Grill, dan kunt u dit allemaal aan scherpe tarieven bij ons rechtstreeks bestellen!

We

support


Naast de materialen en services denken we ook creatief met u mee! Welke foodtruckfestivals zijn er dit jaar allemaal? Wat is een bijpassend logo en huisstijl voor mijn bedrijf? Welke marketingtools kan ik inzetten? Wat is de wet-regelgeving omtrent een foodtrailer? Ook voor deze zaken kunt u bij ons terecht.

Wij houden van succes!

Wij houden van succesverhalen! Wij willen dat onze klanten succes behalen met hun foodtrailer business en helpen daarin graag mee waar we kunnen!


Contact

 

 

 

Denkt u eraan een foodtrailer te beginnen? Neem eens contact met ons op! Door onze jarenlange ervaring helpen wij u graag om uw droom te verwezenlijken.


Producten

Waarom beginnen met een foodtrailer?

Why start a foodtrailer business?

Promotie doeleinden
Omzet verhoging
Breed inzetbaar
Verlening/uitbreiding van je restaurant
Laagdrempelige oplossing om een eigen bedrijf te beginnen
Mobiel bedrijf, makkelijk verplaatsbaar, niet locatie gebonden
Verhuur van je restaurant op locatie

Checklist

Ga van start met jouw foodtrailer!

Ondernemersplan opzetten
Registratie bij de Kamer van Koophandel
Bankrekening opzetten
Verzekering regelen
Marketing (website, social media, visitekaartjes)
Logo ontwerpen
Foodtrailer bestellen

Neem nu contact op via info@foodtrailers.eu