Maak een afspraak

Uw naam
Uw e-mailadres
Uw telefoonnummer
Voorkeursdatum
Eventuele vraag of opmerking
[recaptcha size:compact]

Nice to meet

 

We are Foodtrailers.eu
Wij zijn Foodtrailers.eu, nice to meet you! Wij zijn begonnen in 2015 in het zuiden van Nederland en sindsdien hebben wij al meer dan 300 klanten gelukkig kunnen maken met een volledige customized Foodtrailer. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw droom op wielen! Voor iedere klant een volledig gepersonaliseerd plan. Wij bieden als enige leverancier een foodtrailer aan die volledig EU gekeurd is als foodtrailer, met bijbehorend COC certificaat.

 

We Customize
Wij zijn namelijk gespecialiseerd in de Foodtrailer business en importeren Foodtrailers in meer dan 200 kleuren rechtstreeks uit de fabriek! Je kunt bij ons je foodtrailer geheel op maat laten maken naar jouw eigen wensen! Van kleur tot apparatuur en van bestickering tot interieur, helemaal zoals jij het zelf wilt!

 

We Create
Wij creëren voor jou de perfecte foodtrailer en denken graag met je mee hoe jij het maximale uit je business kunt halen! We creëren samen met jou een totaalconcept! Heb je nog accessoires nodig zoals bijvoorbeeld een leuke bijzettafel of wil je je business uitbreiden met een Kamado BBQ Grill, dan kun je dit allemaal aan scherpe tarieven bij ons rechtstreeks bestellen!

 

We Support
Naast de materialen en services denken we ook creatief met je mee! Welke foodtruckfestivals zijn er dit jaar allemaal? Wat is een bijpassend logo en huisstijl voor mijn bedrijf? Welke marketingtools kan ik inzetten? Wat is de wet-regelgeving omtrent een foodtrailer? Ook voor deze zaken kunt u bij ons terecht.

 

We love Succes
Wij houden van succesverhalen! We willen graag dat onze klanten succes met hun foodtrailer business behalen en ondersteunen onze klanten in het proces naar succes!