Door zes locaties in Nederland

Lepeltje Lepeltje

Website Lepeltje Lepeltje

Een mooie kans om jouw truck te laten zien

Een prachtig groen stadspark, live muziek en kwaliteitseten. Gooi daarbij een rijk gevuld programma voor kinderen in de mix en dat maakt Lepeltje Lepeltje Utrecht! De mobiele keukens bieden voor iedereen wat wils, of je nu houdt met klassieke gerechten of klaar bent voor een meer creatieve kost. Volg je neus en je belandt van vrijdag 28 juni tot en met zondag 30 juni in Park Lepelenburg. Zoals je van ons gewend bent is de toegang uiteraard gratis. Dat smaakt naar meer!

Lekker én duurzaam

Entreebeker


Voor je eerste drankje koop je eenmalig een milieuvriendelijk Lepeltje Lepeltje beker voor een muntje. Je kunt het zien als je entreekaartje voor alle komende edities van Lepeltje Lepeltje. Met elk nieuw drankje ruil je de lege beker voor een schoon en gevuld exemplaar. Voor kids jonger dan 12 jaar is de beker gratis. Je kunt de beker niet inruilen voor een muntje, dus je kan hem mee naar huis nemen als souvenir of achterlaten; dan wordt het op een volgende editie opnieuw gebruikt. Met deze herbruikbare bekers bouwen we samen aan een duurzame wereld.

 

Smaakmakers

Ben jij een smaakmaker met eigen mobiele bar of rijdend restaurant? Geef je op om jouw creaties aan een breed publiek voor te schotelen!


Inschrijven eten

Zet de toon

Zet de toon tijdens Lepeltje Lepeltje! Heb jij een band met bravoure, of draai jij plaatjes als een pro? Vul dan het aanmeldingsformulier in!


Inschrijven muziek
Voor alle leeftijden

Vermaak voor de kinderen


Voor de koters valt er van alles te beleven op zaterdag en zondag. Heb jij een leuk idee voor het kinderprogramma? Geef het door!


Inschrijven kinderprogramma