5 t/m 7 juli

Kannen & Kruiken


Na een heerlijke eerste editie verzamelen levensgenieters zich van vrijdag 5 juli tot en met zondag 7 juli in het Ter Pelkwijkpark voor de tweede editie van Kannen & Kruiken Zwolle! Proef stout, ale en lager van de beste ambachtelijke bierbrouwers. Top het af met spannende Merlots en zinderende Sauvignons van de vinologen die je alles kunnen vertellen over hun nectars. Smaakvolle gerechtjes complementeren het vloeibare aanbod en live muziek op de achtergrond maakt je weekend compleet. Zoals altijd is de toegang van Kannen & Kruiken gratis, je betaalt alleen voor je eerste glas. Proost!

 

 

? MOUTMAKERS GEZOCHT! ?

Brouw jij de meest creatieve speciaalbieren of keigoede klassiekers en verdienen ze een plekje op de menukaart van Kannen & Kruiken? Vul dan het aanmeldingsformulier in:
bit.ly/inschrijvenwijnbier

 

 

? VINO VENDORS GEZOCHT! ?

Kannen & Kruiken verwelkomt wijnboeren die hun beste wijnen willen presenteren aan groot publiek! Vul het aanmeldingsformulier in:
bit.ly/inschrijvenwijnbier

 

 

? SMAAKMAKERS GEZOCHT! ?

Past jouw mobiele keuken bij de sfeer van Kannen & Kruiken? Vul dan het aanmeldingsformulier in: bit.ly/InschrijvenEten

 

 

? MUZIKAAL KLANKBORD GEZOCHT! ?

Wil jij een plekje pontificaal op het podium in het park tijdens Kannen & Kruiken? Vul dan het aanmeldingsformulier in:
bit.ly/MuziekInschrijven

 

 

? ENTREEBEKER ?

Voor je eerste drankje koop je eenmalig een Kannen & Kruiken beker voor een muntje. Je kunt het zien als je entreekaartje voor alle komende edities van Kannen & Kruiken. Met elk nieuw drankje ruil je de lege beker voor een schoon en gevuld exemplaar. Je kunt de beker niet inruilen voor een muntje, dus je kan hem mee naar huis nemen als souvenir of achterlaten; dan wordt het op een volgende editie opnieuw gebruikt. Met deze herbruikbare bekers bouwen we samen aan een duurzame wereld.

 

 

? HANDJES UIT DE MOUWEN ?

Kannen & Kruiken is altijd op zoek naar bezige bijen die zowel voor als achter de schermen hun handen uit de mouw willen steken. Alle hulp is welkom; van op- en afbouw, sfeerbeheer tot het bemannen van de kassa’s. Is dit iets voor jou? Vul dan het aanmeldingsformulier in: bit.ly/Kannenkruikenvrijwilligers

 


Bezoek de website