28 juni t/m 30 juni

Eten op rolletjes

Eten op Rolletjes is terug!

Een openluchtrestaurant voor jong, oud en alles daartussenin

Foodtrucks (meedoen? stuur dan een mail; meedoen@etenoprolletjes.nl)
Live muziek & DJ’s (meedoen? meedoen@etenoprolletjes.nl)
Kidsvermaak
De lekkerste speciaalbieren en wijnen

Haarlem

Belangrijke informatie

Entree & openingstijden

Toegang is helemaal gratis. Wel betaal je eenmalig voor een milieuvriendelijk glas. De keukens zijn op vrijdag van 16:00 tot 23:00 geopend. Op zaterdag zijn we open van 13:00 tot 23:00 uur en op zondag van 13:00 tot 22:00 uur.

 

De entree van Eten op Rolletjes is te vinden aan Kicksmitweg, Haarlem. Autoverkeer: Minckelersweg, Haarlem.

Betalen

Op het festivalterrein betaal je met breekmunten. Deze zijn bij de kassa’s met PIN en CASH af te rekenen. De munten zijn niet inwisselbaar, maar wel bruikbaar op onze andere festivals. Let dus goed op wanneer je vlak voor het einde van het festival nieuwe munten koopt.

Glaswerk

Bij je eerste bestelling betaal je een half muntje voor een milieuvriendelijk hard-plastic glas welke je het hele festival kunt gebruiken. Is je glas vies of wil je ander soort glas? Ruil deze bij de bar gratis om voor een schoon of ander exemplaar van dezelfde waarde.

Er zit GEEN statiegeld op ons glaswerk. Bewaak je glas dus met je leven ?

 

Hiermee zorgen we samen voor een schoon terrein. Zie het daarnaast als een soort entree en/of souvenir.

Kijk op de website

Meer weten?


Ontdek nieuwe smaken bij één van de keukens op rolletjes. Er is aanbod voor iedereen! Plof met de hele familie neer op een picknickkleed en deel hapjes met elkaar. Maak nieuwe vrienden aan één van de grote houten tafels. Doe met je kinderen mee in het poppentheater of schuif aan bij het schminken.En sluit de dag af met de lekkerste live muziek van lokale bandjes en DJ’s! Ook voor vegetariërs, veganisten en glutenvrije diëten is er veel lekkers te verkrijgen.


Website Eten op Rolletjes