Maak een afspraak

Uw naam
Uw e-mailadres
Uw telefoonnummer
Voorkeursdatum
Eventuele vraag of opmerking
[recaptcha size:compact]

Een nieuw decennium, een nieuw jaar, een nieuwe start met nieuwe kansen! Dat betekent dat je weer opnieuw kunt kiezen, een nieuw begin kunt maken, voornemens noemen ze dat ook wel. Voornemens voor een beter leven; een gezondere levensstijl, bewuster leven, je dromen achterna gaan en misschien ook eindelijk wel je eigen business beginnen, op wielen dan?


Of misschien wel een combi van beiden? Een Foodtrailer met een bewust karakter anno 2020. Waarmee je inspeelt op de trends en waar beleving centraal staat. Want dat is hip en verantwoord tegelijkertijd. Healthy-Food-Trends zoals; VeganFood / BioFood/ ColdPressedJuices/ PermaCulture om er een paar te noemen. Je kunt hier je eigen creatieve invulling aangeven. Des te hoger je onderscheidend vermogen, des te hoger je kansen om jezelf met je Foodbusiness in de kijker te spelen bij festivals. Want tegenwoordig groeien niet alleen de festivals maar ook de Foodbusinesses op wielen. Daarnaast heb je natuurlijk nog altijd markten of plaatsen langs de weg waar je kunt staan, je bent immers heel flexibel en vrij om te gaan en staan waar je wilt!

Hieronder sommen we een aantal inspirerende reeds bestaande concepten op waar je je door kunt laten inspireren voor een hip en verantwoorde Foodbusiness op wielen. Wat zij allemaal gemeen hebben is dat ze inspelen op de Healthy-Food-Trends en het stukje maatschappelijk verantwoord ondernemen snappen. Het gaat om biologisch gekweekte ingrediënten en geen bewerkt voedsel. We willen anno 2020 weten wat we eten, waar het vandaan komt en of het ecologisch verantwoord is. Daarnaast willen we gezond zijn, meer bewegen en er dus een betere levensstijl op na houden. Maar het begint altijd bij wat je eet en drinkt, je bent namelijk letterlijk wat je eet/drinkt! Gezond of ongezond? Voedt het of vult het je lichaam? Dat zijn de vragen die je jezelf keer op keer kunt stellen. Onderstaande concepten zijn pioniers in Nederland en hebben zich inmiddels succesvol bewezen;


Wat zij allemaal gemeen hebben op commercieel gebied is dat de marketing volledig on-point is! Ze zijn goed vertegenwoordigd op social media, alle kanalen zijn voorzien van mooie aantrekkelijke foto’s. Daarnaast hebben ze een verhaal te vertellen en zijn ze puur, eerlijk en inspirerend.


Giet jouw idee, geïnspireerd op bovenstaande succesverhalen in een blender, rol het uit in een Foodbusiness op wielen en een nieuw concept is geboren! Laat ons weten welk idee je hebt via info@foodtrailers.eu, dan bekijken we samen de mogelijkheden. Vervolgens nodigen we je uit in onze showroom en helpen wij je verder op weg met het bouwen van jouw zakelijke droom op wielen! 2020 kan dan volledig van start voor jou!