Maak een afspraak

Uw naam
Uw e-mailadres
Uw telefoonnummer
Voorkeursdatum
Eventuele vraag of opmerking
[recaptcha size:compact]

Partner in Succes


Als je eenmaal het besluit hebt genomen een business op wielen te starten en je jouw idee tot uitvoering wilt gaan brengen is concepting de eerste stap.Bedenk wat jij wilt gaan verkopen vanuit je zaak op wielen en waarom? Wil je een dienst leveren of producten verkopen? Wat is je onderscheidend vermogen?


Welke doelgroep ga je aanspreken en in welke regio wil je verplaatsend actief zijn?Er zijn veel verschillende concepten mogelijk. Je kunt zelf het concept bedenken of dit in samenwerking met ons stap-voor-stap doen.

Alles is op maat in te richten, zowel qua apparatuur als design.
Wij zijn je partner in je succesvolle business op wielen. We adviseren, brainstormen en denken met je mee. 

We kunnen een frituurpan inbouwen, een pizza-oven of een rek waar je je producten kunt uitstallen voor je winkel op wielen. Een complete bierbar op wielen waarin jij tapt vanuit je eigen foodtrailer is ook mogelijk.
Zelfs een kapsalon op wielen is mogelijk met een barber-stoel, wasbak en waterreservoir met mooie laminaatvloer, verlichting en decoratie erin. 

Ook hebben we een aantal standaarden die in onze basic model-foodtrailers ingebouwd zijn. Zo zijn al onze foodtrailers HACCP-vriendelijk ontworpen i.v.m de voedselveiligheid waaraan je dient te voldoen als je eten-drinkwaren wilt gaan verkopen vanuit je foodtrailer. Ook is deze voorzien van een oplooprem voor de veiligheid en comfort, een veilige electrische installatie met standaard 1 stroompunt 16 ampere. Elke foodtrailer is standaard voorzien van warm/koud water, een antislip vloer met schrob putje en afvoer om deze gemakkelijk schoon te houden. 

Dan zijn er nog verschillende optionele algemene mogelijkheden zoals een disselbak voor veilige opberging van de gasfles of een luifel aan de buitenkant van de foodtrailer die bestendig is tegen alle weersomstandigheden. Een koel- en vries installatie met of zonder saladiere. Alle andere apparatuur zoals een frituurpan, oven, wafelijzer, magnetron, bakplaat etc. zijn via ons te bestellen en meteen ook door onze vakmannen in te bouwen. 


Alle trailers zijn leverbaar in 250 verschillende RAL kleuren en logo ontwerp en bestickering en volledige wrapping van de foodtrailer is ook mogelijk. Eigenlijk het hele plaatje van A-Z. Ook zijn alle trailers geproduceerd en goedgekeurd in Europa en voldoen aan het benodigde COC certificaat, ze zijn goedgekeurd voor alle Europese landen zodat je gerust de weg op kan. 


Heb jij de juiste partner/coach in ons gevonden? Kom dan gezellig langs bij ons in de showroom.
Onder het genot van een bakje koffie bespreken we dan al jouw plannen en maken we er samen een succesvolle start van! Pak alvast je telefoon, bel en maak een afspraak via + 31 114 67 14 93