Maak een afspraak

Uw naam
Uw e-mailadres
Uw telefoonnummer
Voorkeursdatum
Eventuele vraag of opmerking
[recaptcha size:compact]

Ondernemers op Wielen #tourdentrepeneurs


Wil je altijd al je eigen zaak starten maar wil je niet plaatsgebonden zijn?

Wat nu als ik je vertel dat je hiermee oneindig veel locaties tot je beschikking hebt?

De leegstand in de winkelstraten is groter dan ooit en mensen zijn voortdurend in beweging.

Ze gaan vandaag naar Antwerpen, morgen naar Amsterdam en zitten volgend weekend op Pukkelpop in Hasselt.

Je wilt ze zoveel mogelijk kunnen bereiken maar met een fysieke zaak is dat haast onmogelijk.

Als je in deze tijd nog een eigen fysieke zaak wilt starten neem je ook een hoog risico.

Je hebt hoge vaste lasten, bent locatie afhankelijk en een stevig huurcontract kan een issue vormen.

Als je succesvol wilt zijn is een goede marketingstrategie ’die de bekende 4P’s omvatten belangrijk; Product, Prijs, Promotie, Plaats.

Je start met een goed kwalitatief product om in de markt te zetten en te verkopen. Daarnaast runt je promotie online 24/7 door en is de prijsconcurrentie soms moordend. Dan blijft er nog een heel belangrijke P over; een goede plaats om je bedrijf zichtbaar en bereikbaar te maken.

Een goede fundering is een essentiële basis voor ieder project. En deze 4’s zijn de bouwstenen voor een goedlopende business!

Maar wat nou als je niet vanaf het begin de Golden Spot, de A-locatie te pakken hebt? Heb je dan nog een herkansing of ga je failliet? Als je dan een pand hebt gehuurd of gekocht zit je meestal vast, heb je weinig invloed en kun je eigenlijk geen kant op. Weg onderneming, weg spaargeld, weg droom!

Flexibiliteit is een must in de dag van vandaag, met je klanten meebewegen waar ze ook zijn zowel offline als online!

Dus als je nou je risico kunt beperken met een flexibele locatie en marketingtool in 1? Volledig naar jouw wens voor een betaalbare prijs als startende ondernemer? Zou je het dan wel proberen? Zou je dan wel je dromen achterna gaan? Zou je dan wel de stap wagen?

Ondernemen op wielen is anno 2019 een must do! 
Een foodtruck, barbertrailer of bierbus zijn wat voorbeelden en de mogelijkheden zijn eindeloos!

Je bent zo vrij als een vogel en kunt gaan en staan met je bedrijf waar je maar wilt! Ook kun je het inzetten als eyecatcher waardoor je tegelijkertijd een verplaatsbare marketingtool in handen hebt.

Zo heb je te maken met een lage startprijs, lage onderhoudskosten, lage inboedelkosten, lagere verzekering en is het de ideale mogelijkheid je ideeën eens een kans te geven! Wil je beginnen met je eigen verhaal op wielen te schrijven? Zoek je een betrouwbare coach? Schroom niet om te bellen naar 0031 114 671493. Wij helpen je van start tot finish, je krijgt gratis coaching tijdens het traject en we geven je het juiste zetje in de rug zodat je goed voorbereid de weg op kan!