t Kaffee Kabientje

t Kaffee Kabientje


Bij t Kaffee Kabientje kunt u terecht voor…

Wij bieden tal van koffies en lekkere latteverleidingen aan met daarnaast ook gebakjes, wafeltjes, pannenkoeken, ijsjes, vers vruchtensap, homemadelimonades…
Bij speciale gelegenheden bieden we onze selfiecinno aan, een cappuccino met je eigen foto! Steeds leuk om je vrienden of familie aan de tafel te verrassen.

Prive

Communiefeest, familiefeest, bruiloft, babyborrel, privéfeest, buurtfeest, verjaardagsfeest?

Denk dan zeker aan lekkere koffie voor uw gasten. De koffieverleidingen zullen zeker in ieders smaak vallen en geeft net dat beetje extra aan uw feest. Voor elk geboekt feest nemen we graag een springkasteel mee voor de kleine vriendjes.

Professioneel

Bedrijfsfeest, opendeurdag, evenement of markt?

Wilt U uitblinken in originaliteit en luxe op uw event? Aarzel dan niet en neem snel contact met ons op, wij maken graag een vrijblijvende offerte op naar uw wensen.

Verhuur materiaal

Wij bieden eveneens de mogelijkheid om tent, stoelen, tafels te voorzien alsook themaversiering. Contacteer ons voor meer info.

Al het lekkers van Kafeekabientje

Niet enkel koffiespecialiteiten maar ook overheerlijke wafels, pannekoeken en zelfs taart.

Ondernemen op wielen is een must do!

Een foodtruck, barbertrailer of bierbus zijn wat voorbeelden en de mogelijkheden zijn eindeloos! Je bent zo vrij als een vogel en kunt gaan en staan met je bedrijf waar je maar wilt! Ook kun je het inzetten als eyecatcher waardoor je tegelijkertijd een verplaatsbare marketingtool in handen hebt.


Producten